top of page

Angst behandeling  

Bij Zaans tandheelkundig centrum  begrijpen we dat tandartsangst een veelvoorkomende uitdaging is voor velen. We willen dat u weet dat u niet alleen staat, en we zijn hier om u te helpen uw angst te overwinnen en de weg naar een gezonde mondgezondheid te bewandelen.

Onze vriendelijke en begripvolle tandheelkundige professionals zijn hier om u te ondersteunen. We nemen de tijd om naar uw zorgen te luisteren, uw vragen te beantwoorden en samen met u een plan op te stellen dat u op uw gemak stelt. We bieden verschillende opties om uw tandartservaring zo comfortabel mogelijk te maken, inclusief narcosebehandeling voor diegenen die extreme angst ervaren.

 

Laat angst uw mondgezondheid niet in de weg staan. Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe we samen met u uw tandartsbezoeken aangenamer kunnen maken. We zijn toegewijd aan het bieden van zorgzaam en zorgvuldig tandheelkundig werk, zodat u kunt genieten van een gezonde glimlach zonder angst.

“Ik gaf bij kennismaking aan dat ik van de een op de andere dag, angstig ben voor de tandarts. De tandarts had een luisterend oor en tijdens de wortelkanaalbehandeling, namen ze de tijd. Heb totaal niets gevoeld en ook geen na pijn ervaren. Ook samen een plan gemaakt, voor de volgende behandelingen. Ik ben buitengewoon een tevreden patiënt.” 9.8

Bron: Zrogkaart Nederland

Kwaliteit

Ons vriendelijke en ervaren team staat garant voor hoogwaardige tandheelkundige zorg

Comfort en zorg

Uw welzijn staat bij ons centraal, en we zijn er om u te ondersteunen op elke mogelijke manier

Modern

We gebruiken geavanceerde technologie en apparatuur voor nauwkeurige diagnoses en effectieve behandelingen

Persoonlijk

Onze behandelingen worden aangepast aan u individuele behoeften, wensen en budget 

Voor meer informatie en een afspraak te maken neem contact met ons op telefoonnummer 075-890 67 64 of mail naar info@zaanstandheelkundigcentrum.nl  

bottom of page