top of page

Tarieven

Wij hanteren de door de Nederlands Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid, vastgestelde tarieven en codes. Bekijk hier de tarieven per 1 januari 2023 en klik hier voor tarieven voor materiaal-en techniekkosten.

Nota en Infomedics

In onze praktijk besteden wij liever onze tijd aan u, dan aan administratie. Daarom verzorgt Infomedics voor ons het maken, verzenden en innen van nota’s. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het digitaal factureren en innen van declaraties en werkt voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, huisartsen en fysiotherapeuten. Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor de tandarst vragen wij u om direct bij ons af te rekenen, dit scheelt ons veel administratie. 

Op tijd betalen

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met Infomedics via 036 - 20 31 900 of ga naar https://www.infomedics.nl

Aanvragen betalingsregeling

Infomedics biedt u de mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. De hoogte van de extra kosten zijn afhankelijk van de hoogte van het te betalen bedrag en de looptijd van de regeling. Daarnaast wordt een wettelijke rente in regeling gebracht. Voor het aanvragen van een betalingsregeling kunt u contact opnemen met Infomedics.

Vragen over uw nota?

Heeft u vragen over uw nota? Neem dan contact op met Infomedics via telefoonnummer 036 - 20 31 900 of ga naar https://www.infomedics.nl. Onze nota zijn altijd gespecificeerd overeenkomstig de codes, omschrijvingen en tarieven van de NZa.

Mocht u het op prijs stellen dat u zelf de nota wilt indienen bij de zorgverzekeraar, gelieve dit éénmalig door te geven bij onze balieassistente. Dan wordt de declaratie voortaan rechtstreeks naar u gestuurd.

Tandarts verzekering kiezen: https://www.tandartsverzekering.nl/

Kies een Tandartsverzekering die aansluit op je persoonlijke situatie: alleenstaand, echtpaar of echtpaar met kinderen.

bottom of page