top of page

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is de kunst van het creëren van een stralende glimlach en het verbeteren van de esthetiek van uw gebit. Bij Zaans tandheelkundig centrum begrijpen we dat een mooie glimlach van groot belang is voor uw zelfvertrouwen en welzijn.

Tanden bleken

Tandenbleken is een snelle en effectieve manier om uw tanden witter en helderder te maken.

Onze deskundige tandheelkundige professionals gebruiken veilige en effectieve bleekmethoden om tandverkleuringen te verminderen en uw glimlach te verfraaien.

In een oriënterend gesprek bespreken we graag uw mogelijkheden en verwachtingen met betrekking tot de bleekbehandeling. Tijdens dit gesprek wordt er ook gekeken naar eventuele vullingen, facings, kronen en bruggen die u heeft, omdat deze tijdens de bleekbehandeling niet van kleur veranderen.
Samen met u willen we de beste aanpak en alternatieven bespreken om uw esthetische doelen te bereiken.

Bij Zaans tandheelkundig centrum maken bij gebruik van A-merk philips Zoom bleekset. U kunt bij ons thuisbleek set krijgen voor dag of nacht of u kunt de behandeling laten uitvoeren op de praktijk door een van onze professionals.

Tanden bleken Amsterdam - Zaandam
Facings gebit vóór en ná behandeling

Facings

Facings, ook wel bekend als veneers, zijn ultradunne, op maat gemaakte schildjes die op de voorkant van uw tanden worden geplaatst. Ze bieden een snelle en effectieve oplossing om uw lach te transformeren en esthetische onvolkomenheden te corrigeren.

De behandeling van facings vereist vakmanschap en precisie in ons vakgebied. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u weer kunt genieten van een prachtig en functioneel gebit. Bij Zaans tandheelkundig centrum bieden we op maat gemaakte facings van hoogwaardige materialen, zoals composiet, lithium disilicate, E-max, porcelein.

Doorzichtige beugel 

Doorzichtige beugels, ook wel bekend als aligners, bieden een moderne en esthetische oplossing om scheve tanden te corrigeren en een stralende glimlach te bereiken. Deze innovatieve orthodontische behandeling is subtiel en comfortabel, waardoor u de voordelen van traditionele beugels kunt ervaren zonder de zichtbare beugeldraden en -beugels.

Doorzichtige beugels zijn op maat gemaakte, verwijderbare hulpmiddelen die geleidelijk uw tanden verschuiven naar hun gewenste positie. Ze zijn gemaakt van een doorzichtig, glad materiaal en worden over uw tanden geplaatst, waardoor ze nauwelijks opvallen. Een ideale oplossing om op een discrete en effectieve manier om uw glimlach te transformeren.

Doorzichtige beugel ofwel aligner om scheve tanden te corrigeren

Kwaliteit

Ons vriendelijke en ervaren team staat garant voor hoogwaardige tandheelkundige zorg

Comfort en zorg

Uw welzijn staat bij ons centraal, en we zijn er om u te ondersteunen op elke mogelijke manier

Modern

We gebruiken geavanceerde technologie en apparatuur voor nauwkeurige diagnoses en effectieve behandelingen

Persoonlijk

Onze behandelingen worden aangepast aan u individuele behoeften, wensen en budget 

Voor meer informatie en een afspraak te maken neem contact met ons op telefoonnummer 075-890 67 64 of mail naar info@zaanstandheelkundigcentrum.nl  

bottom of page